Μας ελάτε σε επαφή με
Weibin Wang

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 13790770810

WhatsApp : +8613790770810

Shenzhen Yongchuangli Electronic Technology Co., Ltd.

Αφή για να εξωραΐσει το μέλλον

  • Shenzhen Yongchuangli Electronic Technology Co., Ltd.
  • Shenzhen Yongchuangli Electronic Technology Co., Ltd.
  • Shenzhen Yongchuangli Electronic Technology Co., Ltd.
  • Shenzhen Yongchuangli Electronic Technology Co., Ltd.
  • Shenzhen Yongchuangli Electronic Technology Co., Ltd.
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Εξαγωγέας, Εταιρεία Εμπορίας, Πωλητής
Μάρκες YCLTOUCH Αριθμός Υπαλλήλων 200~300
Ετήσιες πωλήσεις 100000-310000 Ιδρύθηκε Έτος 2013
Εξαγωγή pc 30% - 40%
Εισαγωγή

 

Κίνα Shenzhen Yongchuangli Electronic Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα Shenzhen Yongchuangli Electronic Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

Η ηλεκτρονική Co. τεχνολογίας Yongchuangli Shenzhen, ΕΠΕ καθιερώθηκε το 2013. Είναι μια επιχείρηση που συμμετέχεται στην Ε&Α, την παραγωγή, τις πωλήσεις και την υπηρεσία υπέρυθρου PCBA, πλαίσιο αφής, οθόνη αφής, που συνδέει την οθόνη και το διαλογικό ευφυές ηλεκτρονικό whiteboard. Έχουμε λάβει τα πρακτικά πνευματικά δικαιώματα λογισμικού υπολογιστών σχεδόν δέκα στην Κίνα, και μπορούμε να παρέχουμε τις λύσεις αφής περισσότερων από 32 σημείων. Από την καθιέρωσή της, η επιχείρηση έχει εστιάσει στην εφαρμογή της διαλογικής αφής, και έχει μια επαγγελματική ομάδα Ε&Α με την τεχνική δύναμη. Τα προϊόντα πυρήνων όπως το υπέρυθρο πλαίσιο αφής και η πολυσημειακή οθόνη αφής έχουν τα ακόλουθα χαρακτηριστικά γνωρίσματα: η υψηλή ανάλυση και η γρήγορη απάντηση, και η πολυσημειακή λειτουργία αφής υποστήριξης, το διπλό σύστημα για τη μετατροπή χειρονομίας, το στενότερο και λεπτύτερο πλαίσιο, και τα πολλαπλάσια συστήματα χωρίς κίνηση, που ισχύουν στα επικρατόντα λειτουργικά συστήματα όπως τα παράθυρα, η Mac OS, αρρενωπός, Linux, το μήλο, η αφή μη κίνησης σημείων κ.λπ. 4, 6, 10, 16, 20, 32 και 64, με την πρώτης τάξεως ανθρώπου-υπολογιστή διαλογική εμπειρία αφής, το προϊόν ευρέως χρησιμοποιώ στην εκπαίδευση, την έκθεση, τη χρηματοδότηση, το βιομηχανικό έλεγχο, την ιατρική περίθαλψη, το παιχνίδι, το αυτοκίνητο, τον κατάλογο μετρητών, την ερώτηση και άλλους τομείς. Έχουμε την αφή δύο εμπορικών σημάτων YCL και την αφή Yongchuangli. Οι σειρές προϊόντων που κατασκευάζονται από την επιχείρηση συμμορφώνονται με UL, SCC, ROHS και φθάνουν στα πρότυπα, και η επιχείρηση έχει περάσει ISO9001: πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης του 2015 διεθνής.

 

Ιστορία

Υπηρεσία

Συνεχώς βελτιώνοντας τα υπάρχοντα προϊόντα, Yongchuangli επιμένει ενεργά να ερευνήσει και να αναπτύξει τα καινοτόμα προϊόντα για να ικανοποιήσει τις ανάγκες της αγοράς, και δυνάμει των επαγγελματικών πλεονεκτημάτων προϊόντων της, παρέχει στους πελάτες το cOem κατάλληλο και άλλες επαγγελματικές υπηρεσίες.

Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα και οι περιεκτικές υπηρεσίες είναι η βάση για μας για να κερδίσουν την αγορά. Ακούμε υπομονετικά τις προτάσεις και τις απόψεις κάθε πελάτη, έτσι ώστε συνεχίζουμε να προχωράμε σταθερά. Εμμένουμε πάντα στον πελάτη πρώτα και εξυπηρετούμε με την καρδιά!

Η ομάδα μας

Κίνα Shenzhen Yongchuangli Electronic Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0